Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletico Hontanares (313500) - Descansa FC (314104) » 644081121: T60/J10/IV

Liga 644081121 Información oficial sobre el partido 644081121 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / IV.15 (3438)

Molella C. F. Alineación oficial del equipo 'Molella C. F.' en el partido 0 - 1 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
0 - 1 Kamran Raeisi (42')
Molella C. F. Alineación oficial del equipo 'Molella C. F.' en el partido 0 - 1 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Molella C. F. Alineación oficial del equipo 'Molella C. F.' en el partido 1 - 1 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Molella C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en František Bouček va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alberto Ubiña per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Molella van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Arno Kaelin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 67, el Molella estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En 卓矢 (Takuya) 東野 (Azumano) va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Tigo Overgaag de Molella va intentar batre la porteria rival al minut 71 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Descansa FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Kamran Raeisi! Un inimaginable dribbling sobre Konsta Skantsi va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Descansa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carmine Luzi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kamran Raeisi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 David Torres va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ivas Senapėdis, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Kamran Raeisi de Descansa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Kamran Raeisi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kamran Raeisi de Descansa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivas Senapėdis de Descansa es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.