Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF MÀF (1458262) - Real Quintana (438035) » 644080905: T60/J11/IV

Liga 644080905 Información oficial sobre el partido 644080905 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / IV.11 (3434)

Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido 4 - 3 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
0 - 1 Israel Muntaner (14')
Dāvids Neikens (53') 1 - 1
Pedro de Minaya (73') 2 - 1
2 - 2 Cristian Navarro (79')
Adrian Domżał (80') 3 - 2
Dāvids Neikens (81') 4 - 2
4 - 3 Moisés Hocera (81')
Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido 4 - 3 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido 2 - 1 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
Tiene suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,9 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jabatadas

Goles Goles

  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): En Dāvids Neikens va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Andrés Río va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pedro de Minaya, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Jabatadas va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 80 Adrian Domżał va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Dāvids Neikens va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Jabatadas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Andrés Río va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Adrian Domżał va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andrés Río va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Adrian Domżał va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 65, i va passar la pilota a Adolf Pelc, però aquest no va encertar a marcar.

Real Quintana

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Quintana eren letals, i Israel Muntaner va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Cristian Navarro, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 79.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Moisés Hocera va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 81 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 5, el Quintana estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Moisés Hocera va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Germán Vidal Llorente va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Jesús Cisquer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pier Cesare Bacchini, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Germán Vidal Llorente. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Israel Muntaner al minut 52, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kuanyshbek Adambekuly de Quintana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.