Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Putonas FC (1338383) - FC Sespetlona (1578471) » 644079770: T60/J8/III

Liga 644079770 Información oficial sobre el partido 644079770 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / III.7 (3414)

Las Putonas FC Alineación oficial del equipo 'Las Putonas FC' en el partido 7 - 1 FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido
Daniel Contor (16') 1 - 0
1 - 1 Rolando Rizzi (34')
Pedro González Palacios (36') 2 - 1
Risto Vainionperä (37') 3 - 1
Joan Badosa (64') 4 - 1
Pedro González Palacios (65') 5 - 1
Daniel Contor (66') 6 - 1
Pedro González Palacios (67') 7 - 1
Las Putonas FC Alineación oficial del equipo 'Las Putonas FC' en el partido 7 - 1 FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Putonas FC Alineación oficial del equipo 'Las Putonas FC' en el partido 2 - 0 FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Putonas FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Putonas, atacant per l'esquerra al minut 16, va aprofitar el magnífic llançament de Daniel Contor per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Putonas prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Pedro González Palacios va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Putonas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Risto Vainionperä va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Putonas va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Joan Badosa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Putonas al minut 65, que va llançar ajustat al pal en Pedro González Palacios. 5 - 1 pels locals.
  • 139 Minuto 66 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Daniel Contor! Un inimaginable dribbling sobre Ivano Capasso va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 6 - 1 per a Putonas.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Putonas i així augmentar el marcador a 7 - 1 als 67 minuts de joc. Mentre en Pedro González Palacios el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Paco Zubieta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Paco Zubieta de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Putonas ho intentava per la dreta per mitjà de Jorge Turpín, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Daniel Contor va rematar alt.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paco Zubieta va marxar de Ivano Capasso en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Putonas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

FC Sespetlona

Goles Goles

  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ludolf Kreuter és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Rolando Rizzi perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Argider Tellitu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 41, quan un error defensiu va deixar Matildo Roos completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sespetlona Ivano Capasso quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rolando Rizzi l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.