Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Monte (1414083) - UD Badalonian (991611) » 644079435: T60/J8/III

Liga 644079435 Información oficial sobre el partido 644079435 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / III.1 (3408)

C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido 1 - 1 Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido
Alfonso Cánovas (44') 1 - 0
1 - 1 Dumitru Mitrea (65')
C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido 1 - 1 Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido 3 - 2 Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,2 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Monte

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Corria el minut 44 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alfonso Cánovas, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 15 minuts de joc, Alfredo Gascón semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet César Porras Rubio va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 224 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Al minut 71, Monte va disposar d'un penal a favor, però el xut de César Porras Rubio va ser aturat per Gallus Boshart.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Imeldo Yañez Mariño va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Hadria's team

Goles Goles

  • 135 Minuto 65 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Dumitru Mitrea va marcar el 1 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miguel Ángel 'El Redentor' Badenes Luz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Jan Heichele de Hadrias, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Hadrias va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Jan Heichele va quedar-se sol davant el porter Baltasar Cifontes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hadrias que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro 'El Cerebro' Mila, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Dodong Gabor quasi aconsegueix empatar per Hadrias al minut 57, però Baltasar Cifontes va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, un refús desafortunat de Baltasar Cifontes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dumitru Mitrea no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 91, quan en Miguel Ángel 'El Redentor' Badenes Luz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aate Kannela de Hadrias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Aate Kannela de Hadrias es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dumitru Mitrea de Hadrias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.