Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BatmanRobin (1461329) - Steaua Oxigenada (489024) » 639074999: T59/J1/VII

Liga 639074999 Información oficial sobre el partido 639074999 en Hattrick

16.03.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / VII.792 (38828)

Xovenia Alineación oficial del equipo 'Xovenia' en el partido 0 - 1 Steaua Oxigenada Alineación oficial del equipo 'Steaua Oxigenada' en el partido
0 - 1 Mika Annola (83')
Xovenia Alineación oficial del equipo 'Xovenia' en el partido 0 - 1 Steaua Oxigenada Alineación oficial del equipo 'Steaua Oxigenada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xovenia Alineación oficial del equipo 'Xovenia' en el partido 1 - 0 Steaua Oxigenada Alineación oficial del equipo 'Steaua Oxigenada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xovenia

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Jordi Martorell, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Xovenia va estar a punt de posar-se per davant al minut 51 però Balázs Belvon va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Jordi Martorell de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Steaua Oxigenada

Goles Goles

  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 83 minuts quan Mika Annola va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Oxigenada.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Giancarlo Iachelini va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Severino Battocchio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Oxigenada va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giancarlo Iachelini, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Carasa de Oxigenada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.