Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cabo Noval (1597078) - Carmona cf (993278) » 639059520: T59/J9/VII

Liga 639059520 Información oficial sobre el partido 639059520 en Hattrick

11.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VII.515 (38551)

Real PellaGofio Alineación oficial del equipo 'Real PellaGofio' en el partido 4 - 0 Carmona cf Alineación oficial del equipo 'Carmona cf' en el partido
Pablo Jarabo (20') 1 - 0
Pablo Jarabo (31') 2 - 0
Sebastian Lukas (35') 3 - 0
Sebastian Lukas (38') 4 - 0
Real PellaGofio Alineación oficial del equipo 'Real PellaGofio' en el partido 4 - 0 Carmona cf Alineación oficial del equipo 'Carmona cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Real PellaGofio Alineación oficial del equipo 'Real PellaGofio' en el partido 8 - 0 Carmona cf Alineación oficial del equipo 'Carmona cf' en el partido
Es un cenizo 8.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real PellaGofio

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pablo Jarabo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PELLA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 20.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de PELLA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pablo Jarabo va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan PELLA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sebastian Lukas des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, PELLA va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sebastian Lukas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Giuseppe Nolasco de PELLA no va ser gol per ben poc.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jens Krobath, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Sebastian Lukas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Jaime Areda va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Carmona. La jugada d'estratègia del PELLA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Carl-Arne Rundstrand va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Carl-Arne Rundstrand gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jaime Areda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Pablo Jarabo de PELLA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Jarabo de PELLA va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Carmona cf

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 28 en Domenico Ievole ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Pablo Corder el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Carmona Fulvio Malagori quasi marca al minut 56 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alex Mosoia l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alex Mosoia de Carmona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Zugasti de Carmona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.