Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zolochos F.C. (1371752) - falso madrid fc (778479) » 639051174: T59/J8/VII

Liga 639051174 Información oficial sobre el partido 639051174 en Hattrick

04.05.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / VII.366 (38402)

KeepGoingBears Alineación oficial del equipo 'KeepGoingBears' en el partido 0 - 1 tontucios Alineación oficial del equipo 'tontucios' en el partido
0 - 1 Fernando Estébanez Cabos (78')
KeepGoingBears Alineación oficial del equipo 'KeepGoingBears' en el partido 0 - 1 tontucios Alineación oficial del equipo 'tontucios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KeepGoingBears Alineación oficial del equipo 'KeepGoingBears' en el partido 0 - 2 tontucios Alineación oficial del equipo 'tontucios' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KeepGoingBears

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Mario Hacker va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KeepGoingBears va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Matteo Romano va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): KeepGoingBears per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 66, quan Mario Hacker va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Matteo Romano va superar els defenses rivals per velocitat al minut 74 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillermo Chiner de KeepGoingBears es va guanyar la targeta groga merescudament.

tontucios

Goles Goles

  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 78, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fernando Estébanez Cabos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Rafael González-Remusgo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcos Roca va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kamil Biedoń ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Es duien 58 minuts de partit jugats quan Szabolcs Szekeres va estar a punt de posar per davant a tontucios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcos Roca va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): tontucios quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alen Stavnicki va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Domenico Tittler va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcos Roca va estar atent i va desviar la pilota a córner.