Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Beach-club (1433557) - Springfield UE (1462666) » 639047783: T59/J14/VII

Liga 639047783 Información oficial sobre el partido 639047783 en Hattrick

15.06.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / VII.305 (38341)

Beach-club Alineación oficial del equipo 'Beach-club' en el partido 2 - 1 Springfield UE Alineación oficial del equipo 'Springfield UE' en el partido
0 - 1 Marius Vătămanu (30')
Hortensio Cid (75') 1 - 1
Hermenegild Picornell (79') 2 - 1
Beach-club Alineación oficial del equipo 'Beach-club' en el partido 2 - 1 Springfield UE Alineación oficial del equipo 'Springfield UE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Beach-club Alineación oficial del equipo 'Beach-club' en el partido 6 - 0 Springfield UE Alineación oficial del equipo 'Springfield UE' en el partido
Es un cenizo 5.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beach-club

Goles Goles

  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Passat el minut 75 de joc, Hortensio Cid facilitava les coses al Beach-club amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Beach-club prenia la batuta de l'encontre al minut 79, quan en Hermenegild Picornell va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): En Rafael Bilokapić va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 3, però el porter visitant Yann James el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Beach-club va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abderrahmane Mouchane en un 1 contra 1 amb el porter Yann James, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Narciso Aranzábal va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Yann James va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Rafael Bilokapić es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Hortensio Cid de Beach-club va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Abderrahmane Mouchane va estar a punt de marcar al minut 62 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rafael Bilokapić, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfonso Puig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Springfield UE

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Marius Vătămanu era molt més ràpid que el defensa Óscar Balbás. Al minut 30, el jugador de Springfield va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Springfield va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iván Fernán-Gil, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Paco Rodríguez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Paco Rodríguez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Adrià Astals va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Springfield que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Beach-club. La jugada d'estratègia del Springfield per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iván Fernán-Gil va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Marius Vătămanu quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.