Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Albacete (1417103) - Casa Fuerte 2 (118574) » 639043405: T59/J12/VII

Liga 639043405 Información oficial sobre el partido 639043405 en Hattrick

01.06.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / VII.227 (38263)

Atope Carruxa F.C. Alineación oficial del equipo 'Atope Carruxa F.C.' en el partido 3 - 0 Casa Fuerte II Alineación oficial del equipo 'Casa Fuerte II' en el partido
Evgeni Panayotov (44') 1 - 0
Xavier Abrié (58') 2 - 0
Tinguaro Paniagua (73') 3 - 0
Atope Carruxa F.C. Alineación oficial del equipo 'Atope Carruxa F.C.' en el partido 3 - 0 Casa Fuerte II Alineación oficial del equipo 'Casa Fuerte II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atope Carruxa F.C. Alineación oficial del equipo 'Atope Carruxa F.C.' en el partido 4 - 0 Casa Fuerte II Alineación oficial del equipo 'Casa Fuerte II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atope Carruxa F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Carruxa prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Evgeni Panayotov va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Xavier Abrié va incrementar l'avantatge de Carruxa amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Als 73 minuts de joc, els nois de Carruxa van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Tinguaro Paniagua augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Jonáš Hobza del Carruxa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cristian Balbela! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cristian Balbela va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Alexis Ibares va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arsèni Panisello va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Till Mier. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Carruxa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Evgeni Panayotov va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arsèni Panisello va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tinguaro Paniagua de Carruxa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Casa Fuerte II

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Timo Bourgin quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): El Fuerte va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Rafael Maceda la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Primo Gehmann va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jimmy Baldissarro, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Timo Bourgin va fer al minut 66 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Primo Gehmann, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.