Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Refugio (486713) - At. Villakaos (1421400) » 639033181: T59/J4/VII

Liga 639033181 Información oficial sobre el partido 639033181 en Hattrick

06.04.2019 15:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / VII.45 (38081)

Winning Eleven C.F. Alineación oficial del equipo 'Winning Eleven C.F.' en el partido 4 - 0 Heroes Españoles Alineación oficial del equipo 'Heroes Españoles' en el partido
Chiscu Navarro Ategui (34') 1 - 0
Enrique Valencia (39') 2 - 0
Torben Høyer (63') 3 - 0
Stipe Gregov (75') 4 - 0
Winning Eleven C.F. Alineación oficial del equipo 'Winning Eleven C.F.' en el partido 4 - 0 Heroes Españoles Alineación oficial del equipo 'Heroes Españoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Winning Eleven C.F. Alineación oficial del equipo 'Winning Eleven C.F.' en el partido 9 - 0 Heroes Españoles Alineación oficial del equipo 'Heroes Españoles' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winning Eleven C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Chiscu Navarro Ategui va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Winning.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Enrique Valencia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Winning va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Torben Høyer, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Stipe Gregov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Winning.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Winning va ser a punt de marcar al minut 20, quan el seu jugador Sergi Tàrrega va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Winning per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Remco Faure, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrique Valencia per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Serxio Carral va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Remco Faure de Winning va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Remco Faure es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torben Høyer.

Heroes Españoles

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Enric Sanfélix va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Españoles que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.