Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Andaluciia (1372941) - Real Sociedad de Fútbol S.A.D (1455331) » 639025022: T59/J8/VI

Liga 639025022 Información oficial sobre el partido 639025022 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / VI.923 (15241)

Atlètic Rocabruna Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rocabruna' en el partido 1 - 0 Real Sociedad de Fútbol S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol S.A.D' en el partido
Jesús Monroy (12') 1 - 0
Atlètic Rocabruna Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rocabruna' en el partido 1 - 0 Real Sociedad de Fútbol S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Rocabruna Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rocabruna' en el partido 1 - 1 Real Sociedad de Fútbol S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol S.A.D' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,4 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Rocabruna

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): En Manuel Juárez va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jesús Monroy la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rocabruna Manuel Juárez quasi marca al minut 82 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pedro Martí l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 86, el Rocabruna estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Bohumil Kittner va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Baltasar Pacheco de Rocabruna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabio Luongo de Rocabruna es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Sociedad de Fútbol S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Erreala va estar a punt d'empatar al 29 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alfonso Barrutieta que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Erreala va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Luis Cossio va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Alfonso Barrutieta per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 37, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antonio San German quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Txomin Otzerin va fer una jugada per la banda esquerra, però Javor Fredotović va aturar el seu xut.