Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anonimo F. C. (797239) - Els fumats vallencs (125571) » 639023208: T59/J3/VI

Liga 639023208 Información oficial sobre el partido 639023208 en Hattrick

30.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 3 / VI.891 (15209)

anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido 0 - 2 Els fumats vallencs Alineación oficial del equipo 'Els fumats vallencs' en el partido
0 - 1 Anaia Zerai (36')
0 - 2 Dmitriy Baranov (60')
anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido 0 - 2 Els fumats vallencs Alineación oficial del equipo 'Els fumats vallencs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido 3 - 1 Els fumats vallencs Alineación oficial del equipo 'Els fumats vallencs' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anonimo F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Pedro Guzmán Derqui del anonimo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): anonimo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Guzmán Derqui en un 1 contra 1 amb el porter David Barcelona, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 el anonimo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Manuel Nocua no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): anonimo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Nico Gómez de Rivero va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però David Barcelona va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Noel Pérez-Cid no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pedro Guzmán Derqui va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 85 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Borysas Atkočius de anonimo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Borysas Atkočius de anonimo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Els fumats vallencs

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Anaia Zerai va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dmitriy Baranov, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Raúl Igola va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 40. En Safan Okello va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Safan Okello va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Francesco Maria Alvino va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.