Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Margaret Dumont (47617) - Nigerios FC (441099) » 639019328: T59/J13/VI

Liga 639019328 Información oficial sobre el partido 639019328 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / VI.821 (15139)

Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido 2 - 1 Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido
Matteo Tigna (3') 1 - 0
Cândido Estrelinha (30') 2 - 0
2 - 1 Sergio 'Bala Perdida' Viguera (32')
Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido 2 - 1 Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido 0 - 2 Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Margaret Dumont

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Matteo Tigna va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Barra, al minut 3. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Diego Reguero Manjón entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Barra, un peu providencial d'en Cândido Estrelinha va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Barra van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Ernst Hossler va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricardo Losada Pastor, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Cândido Estrelinha de Barra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Nigerios FC

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nigerios que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jerzy Kokoszewski, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 17 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Simeón Moncada Maza va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Haytham Essam haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Nigerios al minut 20.
  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Alexandru-Florin Sterpan va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jerzy Kokoszewski sol davant la porteria al minut 54, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio 'Bala Perdida' Viguera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.