Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Junkun FC (1600663) - Akabados MRK (314283) » 639005762: T59/J9/VI

Liga 639005762 Información oficial sobre el partido 639005762 en Hattrick

11.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VI.579 (14897)

puedematar Alineación oficial del equipo 'puedematar' en el partido 2 - 1 aiguafreda club futbol Alineación oficial del equipo 'aiguafreda club futbol' en el partido
Mário Cláudio Menano (44') 1 - 0
1 - 1 Hikmet Güzcan (50')
Antón Ruiz de Viana (89') 2 - 1
puedematar Alineación oficial del equipo 'puedematar' en el partido 2 - 1 aiguafreda club futbol Alineación oficial del equipo 'aiguafreda club futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
puedematar Alineación oficial del equipo 'puedematar' en el partido 2 - 0 aiguafreda club futbol Alineación oficial del equipo 'aiguafreda club futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

puedematar

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Mário Cláudio Menano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de puedematar.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): puedematar va agafar avantatge al minut 89 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Antón Ruiz de Viana fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): puedematar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aboubekr Essanaani ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Dibor Diokh del puedematar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antón Ruiz de Viana va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aboubekr Essanaani de puedematar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Karl Ludwig Burckhardt de puedematar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Aboubekr Essanaani de puedematar per doble groga al minut 44.

aiguafreda club futbol

Goles Goles

  • 139 Minuto 50 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Hikmet Güzcan va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Tomás González Carvajal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Imre Kiss va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 20, i va passar la pilota a Jan Rødland, però aquest no va encertar a marcar.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Imre Kiss va encarar al porter al 90, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Sorogoyen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.