Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Siluros (1584408) - Salamon FC (125461) » 638997618: T59/J3/VI

Liga 638997618 Información oficial sobre el partido 638997618 en Hattrick

30.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 3 / VI.434 (14752)

Los Siluros Alineación oficial del equipo 'Los Siluros' en el partido 0 - 4 Salamon FC Alineación oficial del equipo 'Salamon FC' en el partido
0 - 1 Óscar Las Heras (40')
0 - 2 Aljoša Ninčević (54')
0 - 3 吴 (Wu) 志山 (Zhishan) (67')
0 - 4 Aljoša Ninčević (85')
Los Siluros Alineación oficial del equipo 'Los Siluros' en el partido 0 - 4 Salamon FC Alineación oficial del equipo 'Salamon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Siluros Alineación oficial del equipo 'Los Siluros' en el partido 2 - 2 Salamon FC Alineación oficial del equipo 'Salamon FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,1 % 23,3 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Siluros

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Siluros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Xavi Rusiñol va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio Isern.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marek Pomorski estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Cristiano Perucci, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Siluros enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 吴 (Wu) 志山 (Zhishan) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cristiano Perucci estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Alexander Myagkov no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Siluros va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Marek Pomorski va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sergio Isern va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xavi Rusiñol.

Salamon FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Salamon. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Óscar Las Heras xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Aljoša Ninčević va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En 吴 (Wu) 志山 (Zhishan), que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Aljoša Ninčević va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Salamon.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Salamon la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paulino Ónega va fer una magnífica centrada, però la rematada de Òscar Desquens va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 235 Minuto 78 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Denis Ninić va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eleazar Ocampo de Salamon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.