Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tamerna (123173) - Maccabi de Le Vantar (1332189) » 638996761: T59/J13/VI

Liga 638996761 Información oficial sobre el partido 638996761 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / VI.418 (14736)

Extremadura Dragons Alineación oficial del equipo 'Extremadura Dragons' en el partido 1 - 0 Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido
Dénes Vandlik (63') 1 - 0
Extremadura Dragons Alineación oficial del equipo 'Extremadura Dragons' en el partido 1 - 0 Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Extremadura Dragons Alineación oficial del equipo 'Extremadura Dragons' en el partido 0 - 1 Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extremadura Dragons

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dénes Vandlik, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Extremadura se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Extremadura van sortir al contraatac al minut 5, però Reiner Suesslin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Gianni Mirabile va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reiner Suesslin de Extremadura amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Maccabi de Le Vantar

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Maccabi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iulian Hongu va desviar el xut final de Luis Rojas Mendoza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Alberto Tejero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alberto Tejero, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.