Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jurassic FC (1460498) - CAD Maresme C (314266) » 638993837: T59/J10/VI

Liga 638993837 Información oficial sobre el partido 638993837 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / VI.366 (14684)

The Phantom Thieves Alineación oficial del equipo 'The Phantom Thieves' en el partido 2 - 2 RCD Imperial Alineación oficial del equipo 'RCD Imperial' en el partido
0 - 1 Enrique Escobedo (30')
0 - 2 Tomasz Babik (36')
Anatol' Rylich (41') 1 - 2
Anatol' Rylich (64') 2 - 2
The Phantom Thieves Alineación oficial del equipo 'The Phantom Thieves' en el partido 2 - 2 RCD Imperial Alineación oficial del equipo 'RCD Imperial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Phantom Thieves Alineación oficial del equipo 'The Phantom Thieves' en el partido 0 - 1 RCD Imperial Alineación oficial del equipo 'RCD Imperial' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Phantom Thieves

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El porter de Phantom va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Anatol' Rylich va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): En Anatol' Rylich va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Phantom va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juul Baeke, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlo Ruella va fer una magnífica centrada, però la rematada de Vittorio Stefanini va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Phantom va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlo Ruella, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ismail Kaseb de Phantom la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matthieu Marmin de Phantom va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

RCD Imperial

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Enrique Escobedo va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Tomasz Babik de Imperial va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gian Piero Demuru de Imperial es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomasz Babik.