Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samarcanda (796758) - Modernistas Sada C.D (1461679) » 638992851: T59/J2/VI

Liga 638992851 Información oficial sobre el partido 638992851 en Hattrick

23.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 2 / VI.349 (14667)

Independiente Cartagena Alineación oficial del equipo 'Independiente Cartagena' en el partido 4 - 4 CDF TOP Alineación oficial del equipo 'CDF TOP' en el partido
Erhardt Askgaard (3') 1 - 0
Sami Korpela (24') 2 - 0
2 - 1 Zdenko Katrinčák (29')
Emirhan Özaras (32') 3 - 1
3 - 2 Saliamonas Paskalskis (39')
3 - 3 Gurash Aliti (53')
Emirhan Özaras (83') 4 - 3
4 - 4 Zdenko Katrinčák (88')
Independiente Cartagena Alineación oficial del equipo 'Independiente Cartagena' en el partido 4 - 4 CDF TOP Alineación oficial del equipo 'CDF TOP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Independiente Cartagena Alineación oficial del equipo 'Independiente Cartagena' en el partido 10 - 0 CDF TOP Alineación oficial del equipo 'CDF TOP' en el partido
Está más tieso que su rival 9.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper mega EJEA (10)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independiente Cartagena

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va premiar Independiente amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Erhardt Askgaard va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sami Korpela va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Independiente va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Emirhan Özaras va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Emirhan Özaras va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Independiente.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CDF. La jugada d'estratègia del Independiente per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vincenzo Maggiolo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mexhid Kaçani de Independiente va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Sami Korpela del Independiente ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mexhid Kaçani va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

CDF TOP

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Kas Zingstra la va rematar Zdenko Katrinčák amb una magnífica volea que va fer pujar per a CDF el 2 - 1.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En Kas Zingstra va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Saliamonas Paskalskis la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 en Gurash Aliti va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 162 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Zdenko Katrinčák, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 4 - 4 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Xherdan Leuteritz va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Kas Zingstra, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Saliamonas Paskalskis va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kas Zingstra.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xherdan Leuteritz de CDF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.