Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC SPRINGSTEAM (991572) - siiiuiu fc (1365003) » 638987713: T59/J5/VI

Liga 638987713 Información oficial sobre el partido 638987713 en Hattrick

13.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 5 / VI.257 (14575)

FC SPRINGSTEAM Alineación oficial del equipo 'FC SPRINGSTEAM' en el partido 1 - 1 PRATENSES F.C Alineación oficial del equipo 'PRATENSES F.C' en el partido
0 - 1 Damien Mandryk (75')
Jorge Mejía Dávila (87') 1 - 1
FC SPRINGSTEAM Alineación oficial del equipo 'FC SPRINGSTEAM' en el partido 1 - 1 PRATENSES F.C Alineación oficial del equipo 'PRATENSES F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC SPRINGSTEAM Alineación oficial del equipo 'FC SPRINGSTEAM' en el partido 2 - 0 PRATENSES F.C Alineación oficial del equipo 'PRATENSES F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SPRINGSTEAM

Goles Goles

  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Jorge Mejía Dávila s'emportà una gran ovació del públic local al minut 87, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miguel Ángel Surrey estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Javier Delgado, als 4 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Surrey del SPRINGSTEAM ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Jorge Mejía Dávila va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SPRINGSTEAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en David Vallès va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Antòni Soler-Cabot per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Jorge Mejía Dávila va estar a punt de marcar al minut 85 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a SPRINGSTEAM per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Pérez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Mejía Dávila de SPRINGSTEAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavi Escòlies de SPRINGSTEAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

PRATENSES F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Amb 75 minuts jugats, Damien Mandryk de PRATENSES va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El PRATENSES va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Claudio Giger va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del PRATENSES que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Köbi Reimund, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.