Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARRI (433815) - NEGACIONISTAS (1333175) » 638986346: T59/J13/VI

Liga 638986346 Información oficial sobre el partido 638986346 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / VI.232 (14550)

BARRI Alineación oficial del equipo 'BARRI' en el partido 1 - 1 Patitos CF Alineación oficial del equipo 'Patitos CF' en el partido
Adrian Antuca (23') 1 - 0
1 - 1 Nicolás Trobo (86')
BARRI Alineación oficial del equipo 'BARRI' en el partido 1 - 1 Patitos CF Alineación oficial del equipo 'Patitos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BARRI Alineación oficial del equipo 'BARRI' en el partido 0 - 3 Patitos CF Alineación oficial del equipo 'Patitos CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARRI

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): BARRI va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Adrian Antuca va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Petre Iovescu va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Petre Iovescu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Henning Nöllner havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de BARRI van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 72 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Norman Alday, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Norman Alday de BARRI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Patitos CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 86 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Nicolás Trobo.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Adrián Subirats va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ron Silbertal va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Cuas creava perill des de la dreta al minut 30, però en Ron Silbertal, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ignacio Torroba desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 63 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Antoni Doladé va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Adrián Subirats quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ron Silbertal va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Antoni Doladé des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Adrián Subirats va encarar al porter al 84, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.