Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Carlo F.A. (486104) - ATLETICO PEDALES (124391) » 638981057: T59/J7/VI

Liga 638981057 Información oficial sobre el partido 638981057 en Hattrick

27.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 7 / VI.138 (14456)

New Carlo F.A. Alineación oficial del equipo 'New Carlo F.A.' en el partido 3 - 0 ATLETICO PEDALES Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PEDALES' en el partido
Jordi Oliva (33') 1 - 0
Alejandro Zafra (63') 2 - 0
Jorge Estanyol (78') 3 - 0
New Carlo F.A. Alineación oficial del equipo 'New Carlo F.A.' en el partido 3 - 0 ATLETICO PEDALES Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PEDALES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
New Carlo F.A. Alineación oficial del equipo 'New Carlo F.A.' en el partido 8 - 0 ATLETICO PEDALES Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PEDALES' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Carlo F.A.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del NewCarlo contenien la respiració mentre en Jordi Oliva s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de NewCarlo a 2 - 0. Alejandro Zafra va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jorge Estanyol, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): NewCarlo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Foronda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Enoc Canal va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Luis Granda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de NewCarlo.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Jorge Rovira gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Masferrer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Alejandro Zafra gairebé va marcar per a NewCarlo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Luis Granda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Ivan Masferrer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ivan Masferrer al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Zafra va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Oliva de NewCarlo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ATLETICO PEDALES

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alan Stoten ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): ATLETICO van sortir al contraatac al minut 53, però Georg Malmblad va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.