Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esguevillas C.F. (118144) - C.D As Pontes (993171) » 638978599: T59/J8/VI

Liga 638978599 Información oficial sobre el partido 638978599 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / VI.94 (14412)

Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido 4 - 4 Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido
Carl Schaalsee (2') 1 - 0
1 - 1 Alberto Galtero (31')
1 - 2 Robinson López (64')
Benedicto Maestre Zapata (65') 2 - 2
2 - 3 Viktor Radivojević (71')
2 - 4 Roger Rolfsson (72')
Francisco Miguel Zurita (81') 3 - 4
Francisco Miguel Zurita (82') 4 - 4
Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido 4 - 4 Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido 1 - 5 Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido
Tiene bastante suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esguevillas C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Una falta al minut 2 va provocar un lliure directe. Carl Schaalsee el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Benedicto Maestre Zapata va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 65.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Francisco Miguel Zurita va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 81, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Esguevillas, mentre ja celebrava el 3 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Esguevillas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Francisco Miguel Zurita, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Liberto Ramos Platón va poder marcar per a Esguevillas en un servei de cantonada picat per en Carl Schaalsee quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Raúl Marín Díez no va ser aprofitada per en Carl Schaalsee que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Venta CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 31 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alberto Galtero.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): En Robinson López donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 64 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb 71 minuts jugats, Viktor Radivojević de Venta va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roger Rolfsson de Venta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 16 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Corsin Rufener va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Viktor Radivojević va fer una jugada per la banda esquerra, però Pablo Corvinos va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Rasmus Bork al minut 27 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Pablo Corvinos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rasmus Bork no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Venta que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Zeno Van Ginderen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.