Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Incoñito (48923) - Palma SP (1593816) » 638977060: T59/J2/VI

Liga 638977060 Información oficial sobre el partido 638977060 en Hattrick

23.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 2 / VI.67 (14385)

C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 0 - 4 Guáimaro Alineación oficial del equipo 'Guáimaro' en el partido
0 - 1 Indalecio Despuig (10')
0 - 2 David Sanmartí (11')
0 - 3 Indalecio Despuig (28')
0 - 4 Sergio San Vicente (56')
C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 0 - 4 Guáimaro Alineación oficial del equipo 'Guáimaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 0 - 2 Guáimaro Alineación oficial del equipo 'Guáimaro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Incoñito

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de C.F.Incoñito van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Thijs Vurens va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de C.F.Incoñito, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Urban Huntoš va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Douglas Jonasson va entorpir al marcador d'en Janne Grandell per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Urban Huntoš.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lorenzo Tauriello de C.F.Incoñito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Guáimaro

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Indalecio Despuig va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): David Sanmartí de Guáimaro va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 11. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Guáimaro, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Indalecio Despuig va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio San Vicente, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Paulí Butinyà va superar els defenses rivals per velocitat al minut 27 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Urbico Falceto va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 51, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Llem Riera, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Llem Riera va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paulí Butinyà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.