Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD. Almerìa (1436932) - PETARDO C.F (440674) » 638976454: T59/J4/VI

Liga 638976454 Información oficial sobre el partido 638976454 en Hattrick

06.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / VI.56 (14374)

Gatomon Fans Alineación oficial del equipo 'Gatomon Fans' en el partido 1 - 0 PETARDO C.F Alineación oficial del equipo 'PETARDO C.F' en el partido
Pedro Villahoz (47') 1 - 0
Gatomon Fans Alineación oficial del equipo 'Gatomon Fans' en el partido 1 - 0 PETARDO C.F Alineación oficial del equipo 'PETARDO C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gatomon Fans Alineación oficial del equipo 'Gatomon Fans' en el partido 0 - 4 PETARDO C.F Alineación oficial del equipo 'PETARDO C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gatomon Fans

Goles Goles

  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Joaquín Garosa sempre és una garantia. Al minut 47, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Pedro Villahoz marcar el 1 - 0 per al Gatomon.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Joaquín Garosa va rebre molts aplaudiments. Al minut 22 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Gatomon van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Joan Maimó des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gatomon va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Prudencio Miranda Galeano va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hekmat Aminifar al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Òscar Gràcia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Ibrahim Iraqui de Gatomon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PETARDO C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del PETARDO va deixar en bona posició a en Agostiño Toucedo per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): El PETARDO se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 37, en Claudio Teodori va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Manuel Cernedo va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mapudi Yangbongbo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Manuel Cernedo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 287 Minuto 58 (Ocasión tiro lejano): Al minut 58 un refús amb el peu d'en Luis Echeberría va anar a parar als peus del Mapudi Yangbongbo que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 260 Minuto 60 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes José Vicente Egaña, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Manuel Cernedo va rematar amb l'empenya exterior desviat.