Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bohorca fc. (1460350) - Cd Lagunense (1336745) » 638973744: T59/J13/VI

Liga 638973744 Información oficial sobre el partido 638973744 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / VI.7 (14325)

bohorca fc. Alineación oficial del equipo 'bohorca fc.' en el partido 5 - 1 PELCARIANOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PELCARIANOS F.C.' en el partido
0 - 1 Amilcare Vuanin (29')
Fabrizio Tamilia (39') 1 - 1
Davide Mancarella (47') 2 - 1
Roman Kołodziejski (52') 3 - 1
Friedrich Santner (66') 4 - 1
Friedrich Santner (89') 5 - 1
bohorca fc. Alineación oficial del equipo 'bohorca fc.' en el partido 5 - 1 PELCARIANOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PELCARIANOS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bohorca fc. Alineación oficial del equipo 'bohorca fc.' en el partido 2 - 0 PELCARIANOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PELCARIANOS F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bohorca fc.

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): bohorca sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Fabrizio Tamilia va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): bohorca prenia la batuta de l'encontre al minut 47, quan en Davide Mancarella va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Roman Kołodziejski es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de bohorca va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Friedrich Santner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Friedrich Santner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): bohorca va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roman Kołodziejski en un 1 contra 1 amb el porter Frédéric Lelu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Roman Kołodziejski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El jugador de bohorca Ole Kaupang quasi va assolir l'empat al minut 34 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Florian Josse de bohorca va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Piotr Rajman que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

PELCARIANOS F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): En Amilcare Vuanin va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Veniamin Saikin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.