Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Acouldinats (125605) - Jaske (122013) » 638970631: T59/J5/V

Liga 638970631 Información oficial sobre el partido 638970631 en Hattrick

13.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 5 / V.208 (5721)

Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido 1 - 0 Jaske Alineación oficial del equipo 'Jaske ' en el partido
庞 (Pang) 琨朋 (Kunpeng) (43') 1 - 0
Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido 1 - 0 Jaske Alineación oficial del equipo 'Jaske ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Acouldinats Alineación oficial del equipo 'Acouldinats' en el partido 1 - 1 Jaske Alineación oficial del equipo 'Jaske ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acouldinats

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en 庞 (Pang) 琨朋 (Kunpeng) va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Acouldinats.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Acouldinats, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Ot Barrufet va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Acouldinats van sortir al contraatac amb encert al minut 56, però 庞 (Pang) 琨朋 (Kunpeng) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sandro Villegas al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ferran Rubiralta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En 姚 (Yao) 东嵩 (Dongsong) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Jaske

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Jaske va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leonardo Delgado va desviar el xut final de Vicenzo Deveso després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Eusebio Murcia va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Manuel Rupán rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 260 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Juan Azorín va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.