Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayern Retiro (1587753) - racing de ruzafa (774035) » 638969824: T59/J13/V

Liga 638969824 Información oficial sobre el partido 638969824 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / V.193 (5706)

Bayern Retiro Alineación oficial del equipo 'Bayern Retiro' en el partido 3 - 2 racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido
Petr Naňák (12') 1 - 0
1 - 1 Ortlieb Horlbeck (21')
1 - 2 Nehorai Kashani (27')
Victor Cardoso (60') 2 - 2
Petr Naňák (89') 3 - 2
Bayern Retiro Alineación oficial del equipo 'Bayern Retiro' en el partido 3 - 2 racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bayern Retiro Alineación oficial del equipo 'Bayern Retiro' en el partido 3 - 1 racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern Retiro

Goles Goles

  • 108 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 12, en Victor Cardoso la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Petr Naňák que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Bayern equilibrava la balança al minut 60. En Victor Cardoso, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 89 gràcies a la jugada de Petr Naňák, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Carmelo Cornús es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 208 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Victor Cardoso de Bayern va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Paul Alexander Wolldeit es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Harald Deggelsegger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hohepa Greig va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

racing de ruzafa

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): En Ortlieb Horlbeck va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de racing. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Nehorai Kashani xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): racing va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 61, quan Axel Havu va quedar-se sol davant el porter Mohsen Kermani, però aquest va poder aturar el xut.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Teodor Horniak va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Axel Havu aquest no va estar a l'altura.