Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C.Tifosis (311145) - rayo de ifach (1366693) » 638968464: T59/J9/V

Liga 638968464 Información oficial sobre el partido 638968464 en Hattrick

11.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / V.169 (5682)

A.C.Tifosis Alineación oficial del equipo 'A.C.Tifosis' en el partido 2 - 1 Rayo Castizo Alineación oficial del equipo 'Rayo Castizo' en el partido
Pablo Cutanda (13') 1 - 0
1 - 1 Alberto Fuenllana (34')
Pablo Cutanda (75') 2 - 1
A.C.Tifosis Alineación oficial del equipo 'A.C.Tifosis' en el partido 2 - 1 Rayo Castizo Alineación oficial del equipo 'Rayo Castizo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C.Tifosis Alineación oficial del equipo 'A.C.Tifosis' en el partido 3 - 0 Rayo Castizo Alineación oficial del equipo 'Rayo Castizo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C.Tifosis

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pablo Cutanda de Tifosis aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Corria el minut 75, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Tifosis s'avançava en el marcador després que en Pablo Cutanda xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Antonio Pinillos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Ventura Román va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Abdelrafour Badrani va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 54 (Ocasión de penalti): En Pablo Cutanda va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 54, però el porter visitant David Manent el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Tifosis ho intentava per la dreta per mitjà de Rodolfo Sarmiento, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Manent al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Toro Japón va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Rayo Castizo

Goles Goles

  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Alberto Fuenllana rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Zenone Londero, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Emil Kupari quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Castizo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan N'Guessan Sinama va quedar-se sol davant el porter Antoni Criballés, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Castizo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Queco Trèmol va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zenone Londero de Castizo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.