Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SevillaFC (1367347) - anem (485532) » 638965989: T59/J6/V

Liga 638965989 Información oficial sobre el partido 638965989 en Hattrick

20.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / V.125 (5638)

Gladiadores Pilareños Alineación oficial del equipo 'Gladiadores Pilareños' en el partido 1 - 4 anem Alineación oficial del equipo 'anem' en el partido
0 - 1 Klaus Giger (5')
0 - 2 Ignacio Nevado (39')
0 - 3 Aleksi Moisio (61')
Dom Kirkland (75') 1 - 3
1 - 4 Nguyễn Tăng Long (76')
Gladiadores Pilareños Alineación oficial del equipo 'Gladiadores Pilareños' en el partido 1 - 4 anem Alineación oficial del equipo 'anem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gladiadores Pilareños Alineación oficial del equipo 'Gladiadores Pilareños' en el partido 0 - 2 anem Alineación oficial del equipo 'anem' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gladiadores Pilareños

Goles Goles

  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Dom Kirkland va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 75, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Gladiadores, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gerhard Itzehoe va ridiculitzar a en Greg Faulkner amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gladiadores va anar a parar a la dreta de l'atac on en Henk-Jan Brakenhoff, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaweł Stefanik de Gladiadores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

anem

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Klaus Giger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gladiadores. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ignacio Nevado la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del anem es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 39.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Aleksi Moisio va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a anem l'avantatge per 1 - 4. Nguyễn Tăng Long en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Klaus Giger quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stanisław Obracaj, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Toni Saavedra Guzmán, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. anem va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Nguyễn Tăng Long va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.