Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Errealak (1419368) - Tamayazo CF (491190) » 638965343: T59/J12/V

Liga 638965343 Información oficial sobre el partido 638965343 en Hattrick

01.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / V.113 (5626)

Errealak Alineación oficial del equipo 'Errealak' en el partido 0 - 2 _Furia Negra FC_ Alineación oficial del equipo '_Furia Negra FC_' en el partido
0 - 1 Galal Barakat (29')
0 - 2 Catarino Jorge (35')
Errealak Alineación oficial del equipo 'Errealak' en el partido 0 - 2 _Furia Negra FC_ Alineación oficial del equipo '_Furia Negra FC_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Errealak Alineación oficial del equipo 'Errealak' en el partido 1 - 1 _Furia Negra FC_ Alineación oficial del equipo '_Furia Negra FC_' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,6 % 68,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Errealak

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Errealak va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Miguel Valderas en un 1 contra 1 amb el porter Flavio Giacopello, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Gyula Torzsa de Errealak es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 69, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 289 Minuto 70 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Isaac Sau va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Matt Cordero el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

_Furia Negra FC_

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Galal Barakat va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Catarino Jorge va demostrar la seva experiència quan al minut 35 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip _Furia Adrián Lede quasi marca al minut 20 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Catarino Jorge l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Catarino Jorge va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrei Danciu després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Guillaume Meyer va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Benedykt Węgrzynek, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. _Furia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergio Grijalva no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adrián Lede estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrei Danciu.