Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Cantera de Fuencaliente (994703) - Errealak (1419368) » 638965341: T59/J11/V

Liga 638965341 Información oficial sobre el partido 638965341 en Hattrick

25.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 11 / V.113 (5626)

La Cantera de Fuencaliente Alineación oficial del equipo 'La Cantera de Fuencaliente' en el partido 4 - 0 Errealak Alineación oficial del equipo 'Errealak' en el partido
Guillermo Sáenz Río (11') 1 - 0
Chema Munarriz (73') 2 - 0
Chema Munarriz (83') 3 - 0
Jimmi Johansen (90') 4 - 0
La Cantera de Fuencaliente Alineación oficial del equipo 'La Cantera de Fuencaliente' en el partido 4 - 0 Errealak Alineación oficial del equipo 'Errealak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Cantera de Fuencaliente Alineación oficial del equipo 'La Cantera de Fuencaliente' en el partido 1 - 1 Errealak Alineación oficial del equipo 'Errealak' en el partido
Tiene bastante suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,9 % 67,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cantera de Fuencaliente

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fuencaliente va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Guillermo Sáenz Río, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Fuencaliente va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Chema Munarriz aconseguint el 2 - 0.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El porter de Fuencaliente va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Chema Munarriz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fuencaliente va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jimmi Johansen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fuencaliente va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miguel Romero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 88, el Fuencaliente estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Yerai Poves va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Uriondo de Fuencaliente es va guanyar la targeta groga merescudament.

Errealak

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 65 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Roberto Overwijk per la seva rapidesa. Al minut 65 va intentar marxar per velocitat d'en Marcial Yeste Serrano, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Roberto Overwijk va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Marcial Yeste Serrano el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.