Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Touring K.E. (1366488) - Los Diablos Van De Blanco (435495) » 638965253: T59/J4/V

Liga 638965253 Información oficial sobre el partido 638965253 en Hattrick

06.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / V.112 (5625)

Longevos C.F Alineación oficial del equipo 'Longevos C.F' en el partido 0 - 2 Los Diablos Van De Blanco Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Van De Blanco' en el partido
0 - 1 Tõnis Leevike (2')
0 - 2 Cirilo Saavedra (71')
Longevos C.F Alineación oficial del equipo 'Longevos C.F' en el partido 0 - 2 Los Diablos Van De Blanco Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Van De Blanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Longevos C.F Alineación oficial del equipo 'Longevos C.F' en el partido 2 - 0 Los Diablos Van De Blanco Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Van De Blanco' en el partido
Tiene mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Longevos C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Després de 8 minuts, Frank Forsberg va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Frank Forsberg de Longevos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 34, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Longevos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Helmy Rahmy la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Frank Forsberg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Longevos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mauro Pelegrín no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Emil Gavriş no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Los Diablos Van De Blanco

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 2, Yonah Bovendeert va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Tõnis Leevike, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Cirilo Saavedra de Diablos va fer un bon esprint per escapar-se de Ally Twaddle i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Diablos van sortir al contraatac al minut 40, però Ívan Halldórsson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Diablos van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Fausto Choy no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Diablos, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Andoni Moll va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Diablos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 胡 (Wu) 智永 (Zhiyong), però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Botond Balogh de Diablos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.