Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Paixalet (314734) - Comepollilas FC (312263) » 638965179: T59/J13/V

Liga 638965179 Información oficial sobre el partido 638965179 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / V.110 (5623)

Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 1 - 0 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
Lauri Purontaus (4') 1 - 0
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 1 - 0 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 3 - 0 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Paixalet

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Lauri Purontaus, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Polen Bide al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raül Guitart va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Paixalet ho intentava per la dreta per mitjà de Hipolito Maristany, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Téo Paes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Polen Bide va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lauri Purontaus va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bastien Weijtjens per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Polen Bide va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Téo Paes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Polen Bide va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Javier Azabache es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Comepollilas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Joan Fabri va deixar a José Javier Azabache assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Serge Guyenon va entorpir al marcador d'en Joan Fabri per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 73, en un 1 contra 1 amb el porter, però Guillermo Lama Chaves va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Nino Schöpfer des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nino Schöpfer de Comepollilas es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.