Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racinguista FC (312514) - soriaclub (775973) » 638964736: T59/J1/V

Liga 638964736 Información oficial sobre el partido 638964736 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / V.103 (5616)

Massoteres f.c. Alineación oficial del equipo 'Massoteres f.c.' en el partido 1 - 2 soriaclub Alineación oficial del equipo 'soriaclub' en el partido
Roger Länzlinger (16') 1 - 0
1 - 1 Augusto Duarte Matias (31')
1 - 2 Willie Nufuar (68')
Massoteres f.c. Alineación oficial del equipo 'Massoteres f.c.' en el partido 1 - 2 soriaclub Alineación oficial del equipo 'soriaclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Massoteres f.c. Alineación oficial del equipo 'Massoteres f.c.' en el partido 2 - 2 soriaclub Alineación oficial del equipo 'soriaclub' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,0 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Massoteres f.c.

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 16 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Roger Länzlinger. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Massoteres ho intentava per la dreta per mitjà de Manuel Del Puerto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Massoteres va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manuel Del Puerto ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Massoteres va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alexander Poroshin en un 1 contra 1 amb el porter Jurriaan Vonck, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Massoteres va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alexander Poroshin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jurriaan Vonck.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Massoteres enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Ildefonso Trueba va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexander Poroshin de Massoteres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

soriaclub

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 en Augusto Duarte Matias va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): soriaclub va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 68. Willie Nufuar va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Willie Nufuar va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Baaba Sogue es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Baaba Sogue va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Allan Parratt de soriaclub va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.