Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real alonsinho fc (1370498) - salidanorte (795161) » 638964645: T59/J6/V

Liga 638964645 Información oficial sobre el partido 638964645 en Hattrick

20.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / V.101 (5614)

real alonsinho fc Alineación oficial del equipo 'real alonsinho fc' en el partido 1 - 2 salidanorte Alineación oficial del equipo 'salidanorte' en el partido
0 - 1 Dean Boorsma (39')
0 - 2 Matarr Feudjio (80')
Wolfram Dreßler (83') 1 - 2
real alonsinho fc Alineación oficial del equipo 'real alonsinho fc' en el partido 1 - 2 salidanorte Alineación oficial del equipo 'salidanorte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real alonsinho fc Alineación oficial del equipo 'real alonsinho fc' en el partido 2 - 0 salidanorte Alineación oficial del equipo 'salidanorte' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real alonsinho fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): El alonsinho era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Wolfram Dreßler va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Wolfram Dreßler del alonsinho ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Wolfram Dreßler va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): alonsinho va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Wolfram Dreßler ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): alonsinho enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 214 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Rob Kyhlland quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a alonsinho! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El alonsinho va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Wolfram Dreßler la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Marcello Potesta de alonsinho va intentar batre la porteria rival al minut 65 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Olympio Riedlinger hauria d'haver estat gol al minut 74 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 210 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Rob Kyhlland quasi empata el partit per a alonsinho, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

salidanorte

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): El contraatac de salidanorte va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Dean Boorsma va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 80 minuts de joc, Matarr Feudjio, corrent com un esperitat, superà primer Mario Morales per velocitat, i després el porter posant el 0 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): salidanorte van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Matarr Feudjio des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Dean Boorsma va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del salidanorte sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luke Dunsford, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Constantin Geolgău.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Luke Dunsford de salidanorte va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Henri Prepula de salidanorte va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Constantin Geolgău de salidanorte per doble groga al minut 78.