Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Canillas C.F. (488468) - Isilandia FC (1434992) » 638964327: T59/J10/V

Liga 638964327 Información oficial sobre el partido 638964327 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / V.95 (5608)

Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 4 - 1 ULTRASTRET UNITED Alineación oficial del equipo 'ULTRASTRET UNITED' en el partido
Bruno Bazin (23') 1 - 0
1 - 1 Basílio Ribeiro (34')
Bruno Bazin (35') 2 - 1
Auksutis Dvižininkas (54') 3 - 1
Herbert Rabczewski (66') 4 - 1
Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 4 - 1 ULTRASTRET UNITED Alineación oficial del equipo 'ULTRASTRET UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 4 - 1 ULTRASTRET UNITED Alineación oficial del equipo 'ULTRASTRET UNITED' en el partido
Tiene un resultado normal 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Canillas C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del R.Canillas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bruno Bazin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): R.Canillas, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Bruno Bazin per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Auksutis Dvižininkas es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Herbert Rabczewski de R.Canillas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de R.Canillas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Martín Pla Cano va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Rubén Dengra va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Herbert Rabczewski de R.Canillas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Herbert Rabczewski de R.Canillas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ULTRASTRET UNITED

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador visitant Basílio Ribeiro va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 34 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Constantino dos Reis va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): ULTRASTRET va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Péter Ekési que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ousmane Nzibo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ulf Zubrod la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de ULTRASTRET havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vincent Kaplík de ULTRASTRET amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.