Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Turuel (1592557) - Singui Uctumi (775234) » 638964231: T59/J1/V

Liga 638964231 Información oficial sobre el partido 638964231 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / V.94 (5607)

Atletico Turuel Alineación oficial del equipo 'Atletico Turuel' en el partido 0 - 2 Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido
0 - 1 Thomas Oppliger (2')
0 - 2 Philippe Morin (37')
Atletico Turuel Alineación oficial del equipo 'Atletico Turuel' en el partido 0 - 2 Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Turuel Alineación oficial del equipo 'Atletico Turuel' en el partido 1 - 1 Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Turuel

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, Kuba Florczyk va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Asimakis Sfigofolias va estar a punt de marcar al minut 13 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Asimakis Sfigofolias no va ser aprofitada per en Kazim Hadid que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristian D'Orazio de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61 de partit, Cristian D'Orazio de Atletico va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Singui Uctumi

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Thomas Oppliger va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Philippe Morin va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de SGU i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Thomas Oppliger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 289 Minuto 35 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Philippe Morin va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Kuba Florczyk el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.