Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xuti Qui Pugui (801702) - Barbas F.C. (779928) » 638963607: T59/J12/V

Liga 638963607 Información oficial sobre el partido 638963607 en Hattrick

01.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / V.82 (5595)

Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido 3 - 0 Barbas F.C. Alineación oficial del equipo 'Barbas F.C.' en el partido
Dan-Claudiu Ticuşan (60') 1 - 0
Claaß Pückler (65') 2 - 0
Claaß Pückler (67') 3 - 0
Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido 3 - 0 Barbas F.C. Alineación oficial del equipo 'Barbas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido 2 - 0 Barbas F.C. Alineación oficial del equipo 'Barbas F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xuti Qui Pugui

Goles Goles

  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Corria el minut 60 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dan-Claudiu Ticuşan, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pugui i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 65 minuts de joc. Mentre en Claaß Pückler el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Claaß Pückler va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 67 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dan-Claudiu Ticuşan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Konstantin Cvetanović arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barbas. La jugada d'estratègia del Pugui per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Konstantin Cvetanović va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Pugui per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jan-Okko den Tenter, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Pugui per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 48, quan Yanis Perrault va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 289 Minuto 49 (Ocasión evento especial): Yanis Perrault va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 49, però no s'esperava que en Alfredo Meléndez, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raul Anastácio al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dan-Claudiu Ticuşan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Barbas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Barbas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Anselmo Vega Rivero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barbas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anselmo Vega Rivero va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bedri Eribe de Barbas es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.