Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Goga FC (1462214) - GanyanPower (125785) » 638963555: T59/J13/V

Liga 638963555 Información oficial sobre el partido 638963555 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / V.81 (5594)

atletic burgales Alineación oficial del equipo 'atletic burgales' en el partido 1 - 4 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
0 - 1 Fabio Henstra (5')
0 - 2 Heini Offen (28')
Alejandro Gruilles (78') 1 - 2
1 - 3 Sebastián Murguía (83')
1 - 4 Manuel Sánchez (89')
atletic burgales Alineación oficial del equipo 'atletic burgales' en el partido 1 - 4 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletic burgales Alineación oficial del equipo 'atletic burgales' en el partido 1 - 2 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletic burgales

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, el burgales va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alejandro Gruilles, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ottorino 'Laringoiatra' Panarelli no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sergio Maza estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): burgales va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Aldo Jaquinot va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan Abdelkabir Aloudi des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Aldo Jaquinot va estar a punt d'empatar per a burgales quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Paolo Bollini va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aldo Jaquinot de burgales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

GanyanPower

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, GanyanPower es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fabio Henstra es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Heini Offen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Sebastián Murguía va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a GanyanPower.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del GanyanPower van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Sánchez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Cătălin Lăpuşcă va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eriberto Solar, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eriberto Solar va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Patrik Rendes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.