Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lancia de León (125635) - U.D. Mamotretos (1593529) » 638960412: T59/J12/V

Liga 638960412 Información oficial sobre el partido 638960412 en Hattrick

01.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / V.25 (5538)

Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido 5 - 2 ProIngenieros Alineación oficial del equipo 'ProIngenieros' en el partido
0 - 1 Davide Ghiron (32')
Carlos Gorostazu (33') 1 - 1
Juan Sergio Otero Goyanes (34') 2 - 1
2 - 2 Andrzej Adrian (40')
Juan Sergio Otero Goyanes (59') 3 - 2
Juan Sergio Otero Goyanes (59') 4 - 2
Juan Sergio Otero Goyanes (73') 5 - 2
Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido 5 - 2 ProIngenieros Alineación oficial del equipo 'ProIngenieros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido 3 - 2 ProIngenieros Alineación oficial del equipo 'ProIngenieros' en el partido
Tiene suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,4 % 5,4 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lancia de León

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Lancia una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Carlos Gorostazu, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 33.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Sacha Blaise va acabar en una passada genial cap al jugador de Lancia Juan Sergio Otero Goyanes, que va marcar el 2 - 1.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Sergio Otero Goyanes, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lancia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 59.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lancia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Sergio Otero Goyanes va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lancia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Sergio Otero Goyanes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Alberto Príncipe arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Amin Talebian del Lancia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Amin Talebian gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Shelby Banks va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Gorostazu de Lancia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amin Talebian de Lancia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ProIngenieros

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Davide Ghiron es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 40, quan Andrzej Adrian va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Matteo Piccolini va ser clau en la jugada d'atac de ProIngenieros al minut 10, quan ell mateix va fer una passada brutal a David Andrés Álvarez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan David Andrés Álvarez va estar a punt de posar per davant a ProIngenieros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roberto Mozo va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramiro Fontán ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hando Paljassaar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Yoann Nicolas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Roberto Mozo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.