Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lillo del Bierzo (778630) - Naron O Freixo (1462194) » 638958838: T59/J10/IV

Liga 638958838 Información oficial sobre el partido 638958838 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / IV.61 (3484)

cokers Alineación oficial del equipo 'cokers' en el partido 1 - 4 Real PRO Alineación oficial del equipo 'Real PRO' en el partido
0 - 1 Ignacio Serrano (4')
0 - 2 Guillermo Córdoba (9')
0 - 3 Felipe Rivas (76')
0 - 4 Dragoslav Peretič (83')
Rostyslav Drabenyuk (84') 1 - 4
cokers Alineación oficial del equipo 'cokers' en el partido 1 - 4 Real PRO Alineación oficial del equipo 'Real PRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cokers Alineación oficial del equipo 'cokers' en el partido 0 - 4 Real PRO Alineación oficial del equipo 'Real PRO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cokers

Goles Goles

  • 104 Minuto 84 (Gol de penalti): cokers aconseguia el 1 - 4 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Rostyslav Drabenyuk al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Ľubor Baron va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cokers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de cokers, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ignacio Romero García va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Real PRO

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Ignacio Serrano donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Guillermo Córdoba va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 9, i va fer pujar el 0 - 2 per a Real.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Real augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Felipe Rivas es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dragoslav Peretič, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Real va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lluís Casagran va desviar el xut final de Laurens Van Wemmel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Lluís Casagran va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ignacio Serrano, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luigi Olivato. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.