Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Ciudad de Murcia (799597) - Aston Villanos (994841) » 638958298: T59/J1/IV

Liga 638958298 Información oficial sobre el partido 638958298 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / IV.52 (3475)

Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido 6 - 1 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
Alejandro Langarica (2') 1 - 0
Miguel Junquera (29') 2 - 0
Miguel Junquera (30') 3 - 0
3 - 1 Arthur Hjorttorp (42')
Carlo Polli (65') 4 - 1
Tuomas Pekkonen (72') 5 - 1
Isaak Zindros (84') 6 - 1
Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido 6 - 1 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido 3 - 0 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
Tiene bastante suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ciudad de Murcia

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Ciudad s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Alejandro Langarica per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 107 Minuto 29 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Miguel Junquera semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Ciudad. Qui ho havia de dir! 2 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Miguel Junquera de Ciudad va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Ciudad va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlo Polli, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tuomas Pekkonen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Als 84 minuts, Isaak Zindros va ampliar l'avantatge de Ciudad amb un 6 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Angel Popov per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Livio Burres va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Carlo Polli va ridiculitzar a en Joerg Westheide amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Miloslav Neruda gairebé va marcar per a Ciudad des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Aston Villanos

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Villanos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Arthur Hjorttorp.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Villanos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marc Canet, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 87 en Francesco Gambato va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Edgar Tenorio va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Villanos van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Marc Canet no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Canet de Villanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Rioja.