Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Deza-Lalin (438366) - dioses del balón (307573) » 638957942: T59/J10/IV

Liga 638957942 Información oficial sobre el partido 638957942 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / IV.45 (3468)

FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido 1 - 1 dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido
0 - 1 Chema Robles (29')
Javier Crespo (81') 1 - 1
FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido 1 - 1 dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido 2 - 0 dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Deza-Lalin

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Javier Crespo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Jan Kärrlund quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 80 minuts, en Samba Bangura no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, Javier Leal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wyatt Kelly de Deza-Lalin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

dioses del balón

Goles Goles

  • 170 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Chema Robles va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 7, un contraatac del dioses no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Bartuğ Kemal Nizami perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ferrán Nebreda després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Faizal Hafiz Mohd Thaha va poder desviar-lo a córner.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Abel Porse, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Chema Robles de dioses va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.