Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Que te ondulen! (120249) - Lembas (1594814) » 638957582: T59/J4/IV

Liga 638957582 Información oficial sobre el partido 638957582 en Hattrick

06.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / IV.39 (3462)

Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 3 - 2 Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido
0 - 1 Giuseppe Battaglino (30')
0 - 2 Dawid Kasprowicz (37')
Petar Gerov (37') 1 - 2
Seran Olivina (58') 2 - 2
Domingo Zuaza (71') 3 - 2
Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 3 - 2 Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 2 - 0 Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que te ondulen!

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Petar Gerov va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Seran Olivina va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. ondulen! empatava el partit, 2 a 2, al minut 58.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): ondulen! va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 71 Domingo Zuaza va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Relja Tarabić arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): ondulen! enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Seran Olivina no va ser aprofitada per en Ferrán Díaz que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Domingo Zuaza una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Cristian-Mihai Ghiţă va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Román Naveiras de ondulen! va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lembas

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Giuseppe Battaglino va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Dawid Kasprowicz de Lembas va fer un bon esprint per escapar-se de Domingo Zuaza i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lembas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Albert Gaboriaud va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lembas, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Necip Atasan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Blažo Bracanović va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Lembas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 51, però Akobundu Sessinou va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.