Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Walls (123053) - Beetiis (310347) » 638957504: T59/J13/IV

Liga 638957504 Información oficial sobre el partido 638957504 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / IV.37 (3460)

The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido 3 - 0 Masnou Adrers S.K. Alineación oficial del equipo 'Masnou Adrers S.K.' en el partido
Gabriele Chiaranti (8') 1 - 0
Benjamin Lemoine (70') 2 - 0
Gabriele Chiaranti (76') 3 - 0
The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido 3 - 0 Masnou Adrers S.K. Alineación oficial del equipo 'Masnou Adrers S.K.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido 3 - 0 Masnou Adrers S.K. Alineación oficial del equipo 'Masnou Adrers S.K.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Walls

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Wolf Dieter Barkholz va anar a parar al cap de Gabriele Chiaranti que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Walls el 1 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Benjamin Lemoine va incrementar l'avantatge de Walls amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Walls va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gabriele Chiaranti des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Walls per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Wolf Dieter Barkholz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Carlos Mario Estrada una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Agostino Cardaveras va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yılmaz Benam. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Mario Estrada de Walls va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Radja Hendrickx va sorprendre Agostino Cardaveras amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fabian Fung va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radja Hendrickx de Walls la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Masnou Adrers S.K.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Adrers creava perill des de la dreta al minut 22, però en Petar Andonov, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Gracián Castelo desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Adrers van sortir al contraatac al minut 30, però John Shapiro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gracián Castelo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Paul-Henri Bogaerts va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Neema Koech va encarar al porter al 32, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Adrers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 58, però Kasildo Atxua va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.