Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MENSAJIHS (1433714) - Revival FC. (1588238) » 638957121: T59/J1/IV

Liga 638957121 Información oficial sobre el partido 638957121 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / IV.31 (3454)

MENSAJIHS Alineación oficial del equipo 'MENSAJIHS' en el partido 5 - 1 Isaac Cuenca Alineación oficial del equipo 'Isaac Cuenca' en el partido
Matthieu Robin (22') 1 - 0
Joan Breu (31') 2 - 0
Gendule Atauri (51') 3 - 0
Gendule Atauri (69') 4 - 0
Ivan Boyadzhiev (82') 5 - 0
5 - 1 Răzvan-Florin Cizmaş (85')
MENSAJIHS Alineación oficial del equipo 'MENSAJIHS' en el partido 5 - 1 Isaac Cuenca Alineación oficial del equipo 'Isaac Cuenca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
MENSAJIHS Alineación oficial del equipo 'MENSAJIHS' en el partido 5 - 1 Isaac Cuenca Alineación oficial del equipo 'Isaac Cuenca' en el partido
Tiene un resultado normal 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MENSAJIHS

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 22 minuts, el tirador de faltes del MENSAJIHS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Matthieu Robin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MENSAJIHS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joan Breu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Marc Reynolds va acabar en una passada genial cap al jugador de MENSAJIHS Gendule Atauri, que va marcar el 3 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Gendule Atauri va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ivan Boyadzhiev va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aukan Vargas per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fred Nurmeots va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): MENSAJIHS va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Aukan Vargas va anar a parar a les mans del porter.
  • 219 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a MENSAJIHS va estar a punt d'arribar en un córner. En Matthieu Robin va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Isaac Cuenca

Goles Goles

  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 85 en Miro Kuusela va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Răzvan-Florin Cizmaş podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 5 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iván Calvo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 35 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Marius Dobriţă amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Răzvan-Florin Cizmaş va poder marcar per a Cuenca en un servei de cantonada picat per en Iván Calvo quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 84 en Miro Kuusela va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Fabio Fognani va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): João Brás Maça va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fabio Fognani no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sjors van de Akker de Cuenca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.