Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

canserrita (1458612) - El observador (438193) » 638956944: T59/J13/IV

Liga 638956944 Información oficial sobre el partido 638956944 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / IV.27 (3450)

canserrita Alineación oficial del equipo 'canserrita' en el partido 2 - 2 Aecsi FC Alineación oficial del equipo 'Aecsi FC' en el partido
Wilhelm Krismer (15') 1 - 0
1 - 1 Abel Morente (42')
1 - 2 Vali Ganciu (48')
Karl Stebenev (57') 2 - 2
canserrita Alineación oficial del equipo 'canserrita' en el partido 2 - 2 Aecsi FC Alineación oficial del equipo 'Aecsi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
canserrita Alineación oficial del equipo 'canserrita' en el partido 4 - 1 Aecsi FC Alineación oficial del equipo 'Aecsi FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

canserrita

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Wilhelm Krismer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El canserrita va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Karl Stebenev rematés de volea a la xarxa. El 2 - 2 pujava al marcador al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Florindo Ursella va ridiculitzar a en Herrmann Maximillian Brütting amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fabricius Schloegelhofer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Karl Stebenev va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Bartłomiej Stachera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Al minut 67, Karl Stebenev de canserrita va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Aecsi FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del canserrita. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Abel Morente la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aecsi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 42.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vali Ganciu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Aecsi.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Miron Mpougatsas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dariusz Wiszniewski va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Miron Mpougatsas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manolo Grado ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Sabry Waqass Al-Hasany, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dariusz Wiszniewski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Christian Werner de Aecsi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.