Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santomera f.c (1419447) - Proxibecas (1595639) » 638956826: T59/J11/IV

Liga 638956826 Información oficial sobre el partido 638956826 en Hattrick

25.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 11 / IV.25 (3448)

Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido 2 - 0 Proxibecas Alineación oficial del equipo 'Proxibecas' en el partido
Norberto Japinha (57') 1 - 0
Norberto Japinha (73') 2 - 0
Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido 2 - 0 Proxibecas Alineación oficial del equipo 'Proxibecas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido 2 - 1 Proxibecas Alineación oficial del equipo 'Proxibecas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santomera f.c

Goles Goles

  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Corria el minut 57, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Santomera s'avançava en el marcador després que en Norberto Japinha xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Norberto Japinha de Santomera va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Norberto Japinha va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Fernando Brota va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Sergio Tous arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Santomera per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Hed Baicher va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergio Tous va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Santomera ho intentava per la dreta per mitjà de Christian Mahlberg, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Proxibecas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Proxibecas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Damian Noble va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Proxibecas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bogdan-Constantin Fodoca va desviar el xut final de Pol Luyckx després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Proxibecas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 34 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Giuseppe Sechi, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): 米 (Mi) 力贤 (Lixian) va marxar per velocitat al minut 56 i va fer una passada de la mort a Giuseppe Sechi, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Avarell Nalls-Jackson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Proxibecas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Proxibecas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Damian Noble, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hasan Basri Uçak de Proxibecas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.