Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

White Shark Team (1600717) - Ebro River (794283) » 638955087: T59/J10/III

Liga 638955087 Información oficial sobre el partido 638955087 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / III.10 (3417)

White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido 1 - 0 Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido
Gyula Rédey (77') 1 - 0
White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido 1 - 0 Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido 3 - 0 Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

White Shark Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): White prenia la batuta de l'encontre al minut 77, quan en Gyula Rédey va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): White va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marco Skuldbøl va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Niklas Orenflod.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Nicolaj Kristiansen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Nicholas Westerlund va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de White.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nicolaj Kristiansen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marco Skuldbøl va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Ebro River

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de River van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 6 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Damian Del Carmen Balboa, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Fritz Scavuzzo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Antonio Leprini va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de River va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vladimir Serkedzhiev, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fritz Scavuzzo de River la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Fritz Scavuzzo de River per doble groga al minut 79.