Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Candelarias (1587048) - Pony Bravo (797964) » 638954637: T59/J10/III

Liga 638954637 Información oficial sobre el partido 638954637 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / III.2 (3409)

F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 0 - 3 Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido
0 - 1 Alexandru-Bogdan Sofrac (22')
0 - 2 Yardan El-Sa'eed (28')
0 - 3 Dylan Best (32')
F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 0 - 3 Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido 2 - 0 Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Candelarias

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ghijsbrecht Van Damme va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Jaime Sánchez de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 204 Minuto 82 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Candelarias. Leo Messi el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.
  • 219 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Kévin 'La machine' Pupier va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Leo Messi, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Pedro León Buendia després que el jugador de Candelarias li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Pony Bravo

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): En Alexandru-Bogdan Sofrac va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, Dylan Best va pentinar un córner cap al segon pal que Yardan El-Sa'eed va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Pony sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Dylan Best va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thure Andersen de Pony va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, László Nikolov de Pony va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.